Vi samarbeider med Borge Hotel. Her kan du bestille catering og overnatting til ditt arrangement. Borge Hotell er et tradisjonsrikt hotell som befinner seg på Husøy utenfor Tønsberg. Hotellet har en idyllisk beliggenhet og hyggelige omgivelser. Hotellet ligger helt nede ved vannet og har egen brygge og strand.

Les hva Eva Amalie T Sagvold forteller! "Må bare få skryte litt av tapasen fra Borge Hotell!  Vi feira broderns 50 årsdag på Allhuset i går og vi bestilte så sjuk nydelig tapas fra hotellet! Marius på kjøkkenet der gjorde en fantastisk jobb!! Absolutt en kar som veit hva han driver med! Anbefales på det sterkaste!! Og for leia av Allhuset et supert sted å ha fest!"

Ved bestilling, informer at du skal ha ditt arrangement på Allaktivitetshuset på Husøy.


Vi samarbeider med Herr & Fru. De leverer alt av catering til ditt selskap, helt ferskt med hjemmelagede produkter laget fra bunnen av.
Herr & Fru har også et stort utvalg i Italienske produkter som de importerer selv og som de kombinerer med norske råvarer som er i sesong. Her & Fru setter sin ære i å til enhver tid levere det beste produktet til sine kunder!

Les hva Nils Petter Normann forteller! "Glimrende catering og restaurant med nydelig mat tilberedt og servert av kunnskapsrik og hyggelig betjening! Herr og Fru oppsøker av og til små lokale produsenter i middelhavslandene og tar med hjem utvalgte produkter som de tilbyr i restaurantforretningen og i cateringen. Min familie og jeg har nytt godt av disse og mye mer i de tre årene vi har bodd på Nøtterøy. Vi gleder oss til mer!"

Ved bestilling, informer at du skal ha ditt arrangement på Allaktivitetshuset på Husøy.